Sabtu, 13 Oktober 2012

F1 Korean Grand Prix Yeongam Φορμουλα 1 Ο Mark Webber την pole position για το Grand Prix της Κορέας

Ο Webber την pole position στην Κορέα
09:00 Formula 1 F1 Grand Prix Korea, Yeongam (Race) F1 Grand Prix Yeongam, Korea Live Streaming LinkTV-1

Mark WebberΟ Mark Webber κατέκτησε την pole position για το Grand Prix της Κορέας, παρότι ο Vettel έδειχνε πιο δυνατός. Ο Webber βρέθηκε σε δυσμενή θέση όταν ένα πρόβλημα στα ηλεκτρονικά της Red Bull τον ανάγκασε να χάσει τα τελευταία λεπτά του 3ου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών κι έτσι δε δοκίμασε τα πολύ μαλακά λάστιχα της Pirelli. Αντίθετα, ο Sebastian Vettel ήταν σταθερά ταχύτατος και χωρίς προβλήματα. Όπως ο ίδιος ο Vettel δήλωσε μετά τη λήξη των χρονομετρημένων, έκανε ένα λάθος στην τελευταία του προσπάθεια και ενώ έδειχνε εύκολο για αυτόν να κατακτήσει την pole δεν τα κατάφερε. Ο Mark Webber έκανε τον ταχύτερο χρόνο κατακτώντας έτσι την πρώτη του pole position για φέτος. Είναι βέβαια η δεύτερη φορά που θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση αφού στο Monaco λόγω της ποινής του Schumacher κέρδισε ξεκίνησε πρώτος έχοντας κάνει τον 2ο ταχύτερο χρόνο. Ο Sebastian Vettel θα συμπληρώσει την πρώτη σειρά της εκκίνησης και ελπίζει να περάσει τον Webber στην πρώτη στροφή, ώστε να καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα και να τεθεί επικεφαλής της κατάταξης, άσχετα με το αποτέλεσμα που θα πάρει ο Alonso.

Lewis HamiltonΑπό την 3η θέση θα ξεκινήσει ο Lewis Hamilton που παραλίγο να κάνει την αρνητική έκπληξη στο πρώτο σκέλος των χρονομετρημένων. Μπήκε νωρίς στην πίστα, έκανε ένα χρόνο και επέστρεψε στα pits. Δε ξαναμπήκε ώστε να βελτιώσει το χρόνο και στάθηκε τυχερός που ο Bruno Senna έκανε ένα λάθος και δεν τον εκτόπισε από τη 17η θέση αφήνοντας τον εκτός από τη συνέχεια. Ο Fernando Alonso δε φάνηκε ιδιαίτερα δυνατός αλλά έδειξε τον καλύτερο του εαυτό τη στιγμή που χρειάστηκε. Κάνοντας καλή ομαδική δουλειά, μείωσαν τις «απώλειες» σε σχέση με τους αντιπάλους τους και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 4η θέση, έχοντας μπροστά του τον βασικό του αντίπαλο στο πρωτάθλημα, τον Sebastian Vettel.

Massa_FerrariΟι Raikkonen και Massa ξεκινούν από την 5η και 6η θέση αντίστοιχα με τον Massa να συνεχίζει τις βελτιωμένες εμφανίσεις του. Ο Romain Grosjean έκανε τον 7ο ταχύτερο χρόνο και ελπίζει, όπως και οι υπόλοιποι πιλότοι βέβαια, να μείνει μακριά από ατυχήματα και επαφές σε αυτόν τον αγώνα. Ο Nico Hulkenberg έκανε τον 8ο χρόνο αφήνοντας στην 9η και 10η θέση τους Rosberg και Schumacher αντίστοιχα. Ο Jenson Button παρότι ήταν γρήγορος στα ελεύθερα στάθηκε άτυχος αφού στην τελευταία του προσπάθεια στο 2ο σκέλος των χρονομετρημένων, αναγκάστηκε να μειώσει το ρυθμό του όταν είδε κίτρινες σημαίες και το μονοθέσιο του Ricciardo στην άκρη της πίστας. Έτσι, έμεινε εκτός τελικής δεκάδας, όπως και οι Perez και Kobayashi που σύμφωνα με εκπρόσωπο της Sauber θα μπορούσαν να έχουν προκριθεί.
09:00 Formula 1 F1 Grand Prix Korea, Yeongam (Race) F1 Grand Prix Yeongam, Korea Live Streaming LinkTV-1
Τα αποτελέσματα των χρονομετρημένων

1WebberRed Bull1:37.242
2VettelRed Bull1:37.316
3HamiltonMcLaren1:37.469
4AlonsoFerrari1:37.534
5RaikkonenLotus1:37.625
6MassaFerrari1:37.884
7GrosjeanLotus1:37.934
8HulkenbergForce India1:38.266
9RosbergMercedes1:38.361
10SchumacherMercedes1:38.513

F1 FORMULA 1 2012 live streaming φορμουλα 1 ζωντανα Formula One Live F1 OTE Sport Tv Streaming Link Free Online bbc f1 live stream f1 live stream rtl F1 Formula 1 Korea Yeongam Grand Prix live streaming strean watch LIVE STREAMING stream F1 Formula 1 Singapore Grand Prix Singapore Σιγκαπούρης Live Streaming 13/14-10-2012 GP φορμουλα 1 ενα gp Korea, Yeongam live streaming stream alpha tv channel ote tv ελληνικα greek ελληνικη μεταδοση ζωντανα free Link online tv greek live tv F1 Formula 1 Live
Formula 1 2012 Calendar Infos Drivers Teams Live Streaming by Live-Agones.Blogspot

Tidak ada komentar:

Posting Komentar