Selasa, 02 Oktober 2012

Συνέντευξη Τύπου ο Θωμάς Μαύρος για την ΑΕΚ

Η ώρα του Μαύρου
Θωμάς ΜαύροςΤο μεσημέρι της Τετάρτης (15:00) στο ξενοδοχείο «Metropolitan» θα παραχωρήσει ο Θωμάς Μαύρος την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου για τους λόγους της παραίτησής του από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο θρύλος της «Ένωσης» έχει προαναγγείλει πως θα αποκαλύψει όσα και… όσους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση περιγράφοντας τα όσα έζησε στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του στην κεφαλή του συλλόγου, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και για το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησής του εφόσον δεν προχωρήσει το deal με τους Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη.

«Όχι» από Δέλλα, πάει για Ουζουνίδη

Μετά τον Άγγελο Αναστασιάδη, που είχε «όχι» σε πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, πληροφορίες αναφέρουν πως αρνητική ήταν και η απάντηση του Τραϊανού Δέλλα.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Αναστασιάδη, οι άνθρωποι της «Ένωσης» στράφηκαν στην περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα με το «Δικέφαλο».

Όπως προκύπτει όμως, ο «Τράι» δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας.

Πλέον, η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις με τα ονόματα των Ουζουνίδη, Λίνεν, Χάβου, Κόουλμαν να είναι εκείνα που ακούγονται περισσότερο.

Πιο «ζεστή» μοιάζει να είναι η περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού είναι ένας προπονητής που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, αλλά κι εκείνη της ΑΕΚ.

Ψηλά βρίσκεται και ο Έβαλντ Λίνεν, του οποίου όμως η περίπτωση παρουσιάζει δυσκολίες σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar