Selasa, 25 September 2012

ΑΕΚ: Συναντήθηκαν Βιντιάδης και Supporters

Συναντήθηκαν Βιντιάδης και Supporters

AEK FC LOGOΣε εξαιρετικό κλίμα έγινε την Δευτέρα το βράδυ η συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με εκπροσώπους των Supporters. Συζητήθηκε η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την είσοδο των νέων επενδυτών στην ΑΕΚ σε περίπτωση που ληφθεί εκ μέρους τους η απόφαση να μπουν στην ΑΕΚ.

Συζητήθηκε ένα πλάνο να βάλει η ομάδα Βιντιάδη 5.000.000€ για να βγει η χρονιά μέχρι τον Δεκέμβριο και να δεσμευτούν με ένα μνημόνιο, ότι μέχρι τον Ιούνιο του 13 θα καλύψουν όλο το υπόλοιπο ποσό, προκειμένου να περάσει στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ. Ο Βιντιάδης δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτό το μνημόνιο και δείχνει ενδιαφέρον να αναλάβει αρχικά το μάνατζμεντ. Το μνημόνιο θα αναφέρει ότι παραχωρείται η διοίκηση στους νέους επενδυτές και σε περίπτωση που καλύψουν το συνολικό ποσό που απαιτείται για να βγάλει η ΠΑΕ τις υποχρεώσεις της μέχρι το 2013 , να πάρουν και την πλειοψηφία. Λέγεται μάλιστα ότι τις επόμενες ημέρες ο Βιντιάδης θα βάλει ορκωτούς λογιστές.

Ψάχνει να βρουν λύσεις για την κακή πορεία
Μια ακόμη ημέρα όπου η ΑΕΚ μετράει τις πληγές της μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Ο Θωμάς Μαύρος δίνει την στήριξη στον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο, την Τετάρτη μιλάει στους παίκτες και αναζητά και αυτός την επόμενη ημέρα, θέτοντας έναν ακόμη στόχο νίκη ή και ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο το απόγευμα εναντίον του Πανιωνίου. Συγχρόνως ενδιαφέρον έχει η Δευτεριάτικη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Βιντιάδης με τους Supporters.

Πριν την προπόνηση ο Βλάχος μίλησε στους παίκτες: « Είναι επιστροφή στο παρελθόν αυτή η ήττα από τον ΟΦΗ» είπε αρχικά ο Βλάχος στους παίκτες του: « σας αρέσει, καταλάβατε τι έχει γίνει… Αδικείται τους εαυτούς σας και κουράζετε τον κόσμο. Από δικά μας λάθη δεχθήκαμε γκολ, όλοι είσαστε κακοί και μόνο ο Αραμπατζής και ο Κοντοές διασώθηκαν»

Στη συνέχεια ο Βλάχος έκανε αναλυτική κριτική στους παίκτες του. Όπως για παράδειγμα στους Γιάγκο και Αρκούδα:« Ξεκινήσατε καλά, όλοι μιλούσαν για σας και τώρα απογοητεύσατε τον κόσμο», στον Κουτρουμπή είπε: « Τι διώξιμο είναι αυτό που κάνεις στο πέναλτι. Περιμένω περισσότερα από σ´ένα».Σε άλλο παίκτη τον Γροντή είπε: « σε άκουσα να λες ότι θέλουμε ακόμη δουλειά. Τι λες νομίζεις, ότι δεν κάνουμε δουλειά; Για πες μου», ο παίκτης δεν απάντησε για να συμπληρώσει: « Σεβαστή η κάθε άποψη, αλλά να την τεκμηριώνετε» ,λέγοντας και άλλα σε κάθε παίκτη ο προπονητής της ΑΕΚ κατέληξε: « Εγώ είμαι εδώ για να δουλεύω μέχρι την ημέρα που θα φύγω. Νοιάζομαι για σας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κανονικά. Στο χέρι σας είναι να συνεχίσετε την σκληρή προσπάθεια και όλοι μαζί να πάμε πιο μπροστά»

Την Τετάρτη στην πρωινή προπόνηση θα μιλήσει και ο Θωμάς Μαύρος στους παίκτες και θα ζητήσει από τους παλιούς παίκτες να παίρνουν πρωτοβουλίες, μάλιστα ο Μαύρος θα ζητήσει να δώσουν και κάποιες απαντήσεις οι παίκτες σε όσα θα τους πουν

Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ

Greek Superleague Logo

Tidak ada komentar:

Posting Komentar