Minggu, 09 September 2012

Νικητής Ο Lewis Hamilton στο GP Ιταλίας Monza

GP Ιταλίας
Νικητής Ο Lewis Hamilton - Fernando Alonso ο κερδισμένος - Καταστροφή για Jenson Button

Lewis Hamilton - McLarenΟ Lewis Hamilton πήρε άνετα τη νίκη στο Ιταλικό Grand Prix, κυριαρχώντας απόλυτα μέσα στη Monza.
Ο οδηγός της McLaren δεν έχασε σε κανένα σημείο την πρωτοπορία και πανηγύρισε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην ιταλική πίστα.

Στον 34ο γύρο τα δεδομένα στην κορυφή άλλαξαν δραματικά, όταν η McLaren του Jenson Button σταμάτησε να λειτουργεί ύστερα από πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμου και ο Βρετανός αναγκάστηκε να σταματήσει στην ευθεία πριν από την Parabolica.

Διπλή εγκατάλειψη για  Red Bull
Ο αγώνας του Sebastian Vettel ολοκληρώθηκε 5 γύρους πριν από το τέλος όταν λόγω μηχανικής βλάβης στο μονοθέσιο της Red Bull αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη της πίστας και να εγκαταλείψει.
Πολύ χαμένο έδαφος για τον Γερμανό, την ώρα που ο Webber έχανε άλλη μία θέση, όταν τον πέρασε και ο Michael Schumacher.
Ο Αυστραλός λίγο αργότερα δεν απέφυγε ένα οδηγικό λάθος, που τον έριξε στη 10η θέση και λίγο αργότερα εγκατάλειψε λόγω μηχανικού προβλήματος.

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Sergio Perez με το μονοθέσιο της Sauber, ο οποίος με εξαιρετική οδήγηση και αλάνθαστη στρατηγική κατάφερε παρότι ξεκίνησε από τη 12η θέση να τερματίσει στη 2η. ο Fernando Alonso έκανε έναν ακόμα από τους αγώνες που τον έχουν τοποθετήσει ψηλά στη λίστα των κορυφαίων όλων των εποχών και παίρνοντας την 3η θέση κατάφερε και τη διαφορά του στο πρωτάθλημα να αυξήσει και να ευχαριστήσει τους χιλιάδες tifosi που βρέθηκαν στη Monza.

Ακολούθησαν: οι Felipe Massa, Kimi Raikkonen, Michael Schuamcher, Nico Rosberg, Paul di Resta, Kamui Kobayashi και Bruno Senna.



F1 LOGO

Tidak ada komentar:

Posting Komentar