Senin, 22 April 2013

Τσάμπιονς Λιγκ: Παίζει εναντίον της Μπάγερν ο Μέσι

Bayern Barcelona Live Streaming Live Stream ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming Link Bayern vs Barcelona watch uefa champions league live streaming Bayern vs Barcelona Live Streaming Live Stream ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ nova sports 1 2 3
Τσάμπιονς Λιγκ: Παίζει εναντίον της Μπάγερν ο Μέσι

Λιονέλ Μέσι Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Έτοιμος να αγωνιστεί εναντίον της Μπάγερν είναι πλέον ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γαστροκνήμιο και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Ο Αργεντινός άσος των «μπλαουγκράνα» προφυλάχθηκε από τον Τίτο Βιλανόβα στον αγώνα πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο εναντίον της Λεβάντε και παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει το «Ο.Κ.» από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, εν τούτοις συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση στη Γερμανία, απέναντι στην ομάδα από τη Βαυαρία.

«Ο Μέσι είναι με την ομάδα και μπορεί να αγωνιστεί, αν και αυτή είναι απόφαση του προπονητικού επιτελείου. Θα παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Θουμπιθαρέτα στην ιστοσελίδα των Καταλανών.


Λιονέλ ΜέσιΟ Μέσι είχε τραυματιστεί στις αρχές του μήνα, στην πρώτη συνάντηση της προημιτελικής φάσης εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν.


UEFA CHAMPINS LEAGUE LOGO - AGONES.BLOGSPOT

Tidak ada komentar:

Posting Komentar