Sabtu, 17 November 2012

UNITED STATES Grand Prix Qualifying result Sebastian Vettel Poleman για 6η φορά

Grand Prix Αμερικης Σεμπάστιαν Φέτελ Poleman για 6η φορά
18-11-2012
21:00 2012 FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX, Austin (Race) Live Stream LinkTV-1

Σεμπάστιαν ΦέτελΤην έκτη του πολ ποζίσιον τη φετινή σεζόν και την πρώτη στην ολοκαίνουρια πίστα "Circuit of the Americas" πανηγύρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατά την επιστροφή του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 στις ΗΠΑ.

Ο πιλότος της Red Bull «γύρισε» πιο γρήγορα από τους αντιπάλους του με άνεση, βλέποντας τον κυριότερο αντίπαλό του, Φερνάντο Αλόνσο, να πλασάρεται στην ένατη θέση. Ο Ισπανός πιλότος αναμένεται να έχει πολύ δύσκολο έργο στη διεκδίκηση του τίτλου, δεδομένου ότι με νίκη του Φέτελ και μία δική του έκτη θέση, πρωταθλητής θα στεφθεί ο Γερμανός πιλότος της Red Bull.

Ο πιλότος της Ferrari στον τελικό της διαδικασίας είδε τον Μίκαελ Σουμάχερ να στέκεται εμπόδιο στον γρήγορο γύρο του και στη

Μακριά από τους διεκδικητές του τίτλου ο Λιούις Χάμιλτον πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Μαρκ Γουέμπερ, κάνοντας το ένα-τρία για την Red Bull.

Καλή ήταν η απόδοση των μονοθεσίων της Lotus με τους Γκροσεάν και Ραϊκόνεν να πλασάρονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Γκροσεάν θα δει τα κόκκινα φώτα της εκκίνησης να σβήνουν από την ένατη θέση, λόγω της ποινής που δέχτηκε για αλλαγή του κιβωτίου ταχυτήτων του.

Αναλυτικά η κατάταξη των κατατακτήριων δοκιμών:

1. Φέτελ, Red Bull
2. Χάμιλτον, McLaren
3. Γουέμπερ, Red Bull
4. Γκροσεάν, Lotus *
5. Ραϊκόνεν, Lotus
6. Σουμάχερ, Mercedes
7. Μάσα, Ferrari
8. Χούλκενμπεργκ, Force India
9. Αλόνσο, Ferrari
10. Μαλδονάδο, Williams

18-11-2012
21:00 2012 FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX, Austin (Race) Live Stream LinkTV-1


Formula 1 2012 Calendar Infos Drivers Teams Live Streaming by Live-Agones.Blogspot

Tidak ada komentar:

Posting Komentar