Minggu, 04 November 2012

GP Abu Dhabi: Νικητης Ο Kimi Raikkonen | Νίκη του Κίμι Ραϊκόνεν στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι

F1 FORMULA 1 2012 live streaming USA grand prix φορμουλα 1 ζωντανα GP ΗΠΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Formula One Live F1 OTE Sport Tv alpha tv Streaming Online Live Streaming GP φορμουλα 1 ενα 2012 ΗΠΑ gp USA Grand Prix, USA live streaming stream alpha tv
Ο Kimi Raikkonen πήρε την πρώτη του νίκη με τη Lotus στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι

Kimi Raikkonen Abu Dhabi GP WinnerΈνας ιδιαίτερα συναρπαστικός αγώνας ήταν ο 18ος της χρονιάς στο Abu Dhabi. Ο Kimi Raikkonen επέστρεψε στις νίκες και με το μονοθέσιο της Lotus είδε πρώτος την καρό σημαία στη Yas Marina. Ο Φινλανδός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εγκατάλειψη του Lewis Hamilton και από τη στιγμή που βρέθηκε στην πρώτη θέση δεν κινδύνευσε ούτε στιγμή μέχρι να φτάσει στη 19η νίκη της καριέρας του. Στη 2η θέση τερμάτισε ο Fernando Alonso, κάνοντας με το μονοθέσιο της Ferrari άλλη μία από τις -συνηθισμένες πια- υπερβάσεις του. Ο άνθρωπος του αγώνα όμως είναι ο Sebastian Vettel, ο οποίος έκανε θαύματα στην πίστα και κατάφερε να φτάσει μέχρι την 3η θέση και το βάθρο παρότι ξεκίνησε από το pit lane. Ακολούθησαν οι Jenson Button, Pastor Maldonado, Kamui Kobayashi, Felipe Massa, Bruno Senna, Paul di Resta και Daniel Ricciardo.

Και το θρίλερ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Και όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά μέρος στο θρίλερ θα πάρει και ο Κίμι Ραϊκόνεν, δεδομένου ότι με τη νίκη του στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι έχει μαθηματικές ελπίδες στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Φινλανδός πιλότος της Lotus πήρε την πρώτη του νίκη της σεζόν στην πίστα Yas Marina. O "Iceman" πραγματοποίησε εκπληκτική εκκίνηση, εκμεταλλευόμενος ωστόσο τον απογοητευτικό τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε ο Μαρκ Γουέμπερ. Ο Ραϊκόνεν βρίσκονταν πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον, μέχρι τη στιγμή (20ος γύρος) που η McLaren πρόδωσε τον Βρετανό πιλότο, ο οποίος εγκατέλειψε.
Πολύ καλή ήταν η απόδοση του Καμούι Κομπαγιάσι, ο οποίος πλασαρίστηκε στην έβδομη θέση, έχοντας μπροστά του τον Παστόρ Μαλδονάδο, ο οποίος στον 21ο γύρο έχασε θέσεις από τους Αλόνσο και Γουέμπερ.

Μεγάλοι άτυχοι…

Τους γύρους του στο Άμπου Ντάμπι έκανε και ο οδηγός του Αυτοκινήτου Ασφαλείας και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές.

Νίκο Ρόσμπεργκ, Μαρκ Γουέμπερ, Ναρέιν Κερθικέγιαν, Νίκο Χούλκενμπεργκ και φυσικά ο Ρομάν Γκροσεάν ήταν οι μεγάλοι άτυχοι που λόγω των ατυχημάτων τους δεν είδαν την καρό σημαία.
Race: Αποτελέσματα ABU DHABI GP

1 Kimi Raikkonen LOTUS
2 Fernando Alonso FERRARI
3 Sebastian Vettel RED BULL
4 Jenson Button MCLAREN
5 Pastor Maldonado WILLIAMS
6 Kamui Kobayash SAUBER
7 Felipe Massa FERRARI
8 Bruno Senna WILLIAMS
9 Paul di Resta FORCE INDIA
10 Daniel Ricciardo TORO ROSSO
Πρωτάθλημα οδηγών
1 Sebastian Vettel 255
2 Fernando Alonso 245
3 Kimi Raikkonen 198
4 Mark Webber 167
5 Lewis Hamilton 165
6 Jenson Button 153
7 Felipe Massa 95
8 Nico Rosberg 93
8 Romain Grosjean 90
8 Sergio Perez 66

Next Grand Prix
17-18/11/2012

FORMULA 1 USA GRAND PRIX (Qualifying/Race) USA GRAND PRIX Live Stream LinkTV-1

Formula 1 2012 Calendar Infos Drivers Teams Live Streaming by Live-Agones.Blogspot

Tidak ada komentar:

Posting Komentar