Rabu, 11 Juli 2012

ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Η Εθνική Νέων: «Ένα βήμα μακριά απ' το όνειρο»

Live Streaming Stream ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ England Greece England Live Stream Link Λινκ Free TV Eurosport 2 Live TV Watch Live Streaming Euro under 19 ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ England Greece England Live eurosport free tv link live streaming
16:45 ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ England - Greece Live Stream LinkTV-1
Έτοιμοι οι Νέοι για τον ημιτελικό με Αγγλία

euro under 19
16:45 ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ England - Greece Live Stream LinkTV-1

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με τη συμμετοχή του Νίκου Μαρινάκη στην προπόνηση της Τετάρτης 11/7/2012 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων για τον ημιτελικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 με αντίπαλο την Αγγλία.

Από τον κρίσιμο αγώνα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 16:45 στο γήπεδο Lillekula του Ταλίν, θα απουσιάσει ο Χάρης Μαυρίας λόγω της αποβολής του με δύο κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία.

Στις τάξεις των διεθνών επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα, καθώς πιστεύουν ότι έχουν τις δυνατότητες να αποκλείσουν τους Άγγλους και να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Άλλωστε, οι δύο συνεχόμενες νίκες της Εθνικής επί της Εσθονίας (4-1) και, κυρίως, επί της Πορτογαλίας (3-2) έχουν ανεβάσει τη ψυχολογία των νεαρών παικτών και έχουν δημιουργήσει την πεποίθηση ότι φέτος είναι η χρονιά τους. Διαιτητής του ημιτελικού θα είναι ο Δανός Κεν Χάνσεν.


H Αγγλία

Η αγγλική ομάδα κάτω των 19 δεν έχει να παρουσιάσει πολλές σημαντικές επιτυχίες, παρά μόνο την κατάκτηση του EURO U-18 το 1993, αν και αρκετές χρονιές διέθετε αξιόλογα σύνολα.
Στον 2ο όμιλο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 τερμάτισε στην κορυφή, συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς (2 νίκες-1 ισοπαλία) με 5-3 τέρματα. Ήρθε ισόπαλη 1-1 στην πρεμιέρα με την Κροατία και επικράτησε στη συνέχεια της Σερβίας και της Γαλλίας με 2-1.
Στα προκριματικά, οι Άγγλοι έπαιξαν απευθείας στην elite round και κατέκτησαν την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο, τους αγώνες του οποίου φιλοξένησαν. Νίκησαν Σλοβενία (5-0) και Ελβετία (1-0) και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με το Μαυροβούνιο.
Ο προπονητής, Νόελ Μπλέικ, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που δεν αφήνει ελεύθερους χώρους στον αντίπαλο και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο στις στημένες φάσεις. Στην επίθεση στηρίζεται στους Σαΐντο Μπεραΐνο, Μπένικ Αφόμπε και Χάρι Κέιν.

Η «μάχη» των αριθμών

Ξεκάθαρη είναι η υπεροχή της ελληνικής ομάδας έναντι της αγγλικής στα στοιχεία της στατιστικής (σε 3 αγώνες):
statistika

ΠΗΓΗ: http://www.epo.gr

uefa under 19 logo

Tidak ada komentar:

Posting Komentar