Senin, 09 Juli 2012

EURO UNDER 19 Πορτογαλία – Ελλάδα 2-3

EURO UNDER 19
Πορτογαλία – Ελλάδα 2-3

euro under 19
Με δύο γκολ του αρχηγού της, Κατίδη και ένα από τον Γιαννιώτα, η Εθνική Νέων επικράτησε 3-2 της Πορτογαλίας και πέρασε στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του Euro!


Οι Νέοι του Κώστα Τσάνα πήραν... αντρίκια πρόκριση στα ημιτελικά του Euro U19, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει την Ελλάδα να επικρατεί της Πορτογαλίας, όταν την πετυχαίνει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!
Στους 4 της διοργάνωσης, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει είτε τη Γαλλία είτε την Αγγλία.
16:45 ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ England - Greece Live Stream LinkTV-1

Το σκορ άνοιξε στο 18' ο Γιαννιώτας με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής, όμως η χαρά μας δεν κράτησε πολύ, αφού ένα λεπτό αργότερα, ο Αντρέ Γκόμες με έξοχη ατομική ενέργεια, έφερε το ματς στο ίσα, διαμορφώνοντας το 1-1.

Και ενώ το ματς ήταν ισορροπημένο, ήρθε μια αποβολή στο 37' κατά της Πορτογαλίας να δώσει στην Εθνική μας αριθμητικό μας πλεονέκτημα.

Πορτογαλία (Μπόργκες): Ραφαέλ Βελόζο, Πέδρο Αλμέιδα, Τιάγκο Φερέιρα, Τιάγκο Ιλόρι, Ντανιέλ Μαρτίνς, Αγκοστίνο Κα, Μπρούμα, Ζοάο Μάριο, Εσγκάιο, Καβαλέιρο, Αντρέ Γκόμες.

Ελλάδα (Τσάνας): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης, Σταφυλίδης, Μπάλλας (62' Μπουχαλάκης) , Φουρλάνος, Μαυρίας, Γιαννιώτας, Κατίδης (Μπακασέτας), Διαμαντάκος.

Γκολ:  19' Αντρέ Γκόμες / 18' Γιαννιώτας, 42', 69' Κατίδης

Κίτρινες κάρτες: 21' Πέδρο Αλμέιδα, 53' Ζοάο Μάριο / 6' Μπάλλας, 15' Διαμαντάκος, 35' Κατίδης, 45' Μαυρίας,

Κόκκινες κάρτες: 37' Ντανιέλ Μάρτινς

Η βαθμολογία

Ισπανία 7

Ελλάδα 6

Πορτογαλία 4

Εστονία 0



uefa under 19 logo

Tidak ada komentar:

Posting Komentar