Kamis, 17 Mei 2012

Αναβολή του τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Αναβολή του τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Αναβάλλεται ο σημερινός πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών 2011-12 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση της Επιτροπής του Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών στην Α1 εθνική κατηγορία μπάσκετ αναβλήθηκε, εξαιτίας της επίθεσης με πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού, που κόστισε τον τραυματισμό των Περπέρογλου και Σμιθ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 20.15 το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το οποίο κινούνταν επί της νέας παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του Μοσχάτου, με κατεύθυνση προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και συνοδεύονταν από δύο διμοιρίες της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και οχήματα της Άμεσης Δράσης, δέχθηκε επίθεση με πέτρες από άτομα που βρίσκονταν και κινούνταν παράπλευρα της νέας παραλιακής λεωφόρου (παλαιά παραλιακή). Από την επίθεση τραυματίσθηκαν δυο αθλητές (σ.σ. Περπέρογλου, Μπατίστ) οι οποίοι μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίζεται δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος των αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς του λεωφορείου, για απρόκλητες σωματικές βλάβες σε βάρος των δυο αθλητών, καθώς και για παραβάσεις που αφορούν την νομοθεσία για την αθλητική βία.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar