Selasa, 13 Agustus 2013

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Αυστρία: Ελλαδα-Αυστρία Live Streaming

Ελλαδα-Αυστρία: Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών
Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών
21:30 Ελλαδα-Αυστρία AUSTRIA-GREECE HELLAS Live Streaming Link Link TV-1

Με δύο προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον φιλικό αγώνα εναντίον της Αυστρίας την προσεχή Τετάρτη στο Σάλτσμπουργκ (21:30 Ελλάδας).

Live Streaming: 21:30 Ελλαδα-Αυστρία AUSTRIA-GREECE HELLAS Live Streaming Link Link TV-1

Στην απογευματινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι διεθνείς, ενώ στην πρωινή δεν συμμετείχε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (χτύπημα στο δάχτυλο).

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί για την Αυστρία την Τρίτη 13/8 στις 10:00.

Υπενθυμίζεται ότι για τον φιλικό αγώνα από τον κ. Σάντος έχουν κληθεί οι εξής ποδοσφαιριστές: Καρνέζης, Σηφάκης, Βύντρα, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Νίνης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Φορτούνης.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης Αυστρία-Ελλάδα, είναι ο Σλοβάκος Τρουτζ με βοηθούς τους κ. Μπάλκο, Χλάντεκ και 4ο διαιτητή τον κ. Βάλασεκ.

Άνοδο 5 θέσεων πραγματοποίησε η Εθνική Ανδρών στο FIFA Coca-Cola Ranking, καθώς, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, βρίσκεται στην 11η θέση της σχετικής λίστας.

Οι ομάδες που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 καταλαμβάνουν τις εξής θέσεις:

Βοσνία/Ερζεγοβίνη: 14η (+1)
Σλοβακία: 63η (-7)
Λιθουανία: 104η (+1)
Λετονία: 119η (0)
Λιχτενστάιν: 148η (+10)

Στην κορυφή της βαθμολογίας της FIFA εξακολουθεί να βρίσκεται η Ισπανία. Την υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά η Γερμανία, Κολομβία, Αργεντινή, Ολλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Κροατία, Βραζιλία και το Βέλγιο.

Η επόμενη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου 2013.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar