Kamis, 05 April 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό Ατρόμητος και Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό Ατρόμητος και Ολυμπιακός
Ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός θα είναι οι φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ομάδα του Περιστερίου αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και πήρε το «εισιτήριο» σε συνδυασμό με το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης.
Λίγο αργότερα, ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό.
KOSTAS MITROGLOU
Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε το 2-2 που έδωσε στον Ατρόμητο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με τον διεθνή επιθετικό να δηλώνει πως πανηγύρισε τόσο έξαλλα (σ.σ. ανέβηκε στην κερκίδα των οπαδών της ομάδας του Περιστερίου) γιατί ήταν γκολ πρόκρισης και το χάρησε τόσο πολύ.
Παιχνίδι χωρίς λάμψη, χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον ΟΦΗ ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δικαιολογώντας τους παίκτες και των δύο ομάδων, αφού όπως δήλωσε ο αέρας χαλούσε κάθε μπαλιά.
Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε πως οι Κρητικοί τα πήγαν πολύ καλά και στα δύο ματς, ενώ θυμήθηκε και την αναμέτρηση στο "Καραϊσκάκης", στην οποία ήθελε να μπουν περισσότερα από ένα γκολ.

Μήτρογλου: Το χάρηκα περισσότερο απ' όλα τ' άλλα "

Ηταν γκολ πρόκρισης, το χάρηκα περισσότερο από όλα τα άλλα και γι αυτό το πανηγύρισα έτσι",  τόνισε αρχικά ο Μήτρογλου, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο να βρει απέναντί του στον τελικό τον Ολυμπιακό, είπε: "Δεν θέλω να πω κάτι για αυτό. Κάθε παίκτης πάντως τέτοια παιχνίδια περιμένει".

Tidak ada komentar:

Posting Komentar